2014-08-14 14:38 #0 av: Castiel.

Det är ju här allting börjar. För er som funderar på att börja titta på Supernatural så kan jag förklara lite vad som händer i pilotavsnittet (första avsnittet) och vad som händer med Sam och Dean Winchester i framtiden.

Så, allting börjar den 2:a November 1983. Sam Winchester är då 6 månader gammal och Dean är 4 år. Allting verkar normalt; Mary och Dean nattar Sam och sen kommer John Winchester in i bilden. Dom går sedan och lägger sig, sen händer det egentligen massor med grejer, haha. 

Mary går till Sam's barnkammare för att titta till honom och ser att en svart figur står framför spjälsängen så Mary antar att det är John som står där. Hon går sedan ner och ser att John sitter i soffan, hon rusar upp men den svarta figuren är borta. 

Kameran flyttas ner till John och då hör man Mary skrika från barnkammaren, han springer upp, men hon är inte där. John ser till att Sam mår bra och ser sedan att blod droppar på hans panna, han tittar upp och får syn på Mary på taket. Han försöker rädda henne men det är för sent. Taket fattar eld, John tar tag i Sam och springer ut, säger åt Dean att springa ut med Sam och han försöker ännu en gång rädda sin fru. Dock så är det för sent. 

Så börjar allting. Jag rekommenderar den här serien starkt!